permanent make-up website

altijd perfect en een verzorgd uiterlijk

Permanent make-up is de manier om er in iedere situatie verzorgd uit te zien. Of u gaat zwemmen, sporten of naar de sauna gaat u heeft nooit meer last van uitgelopen eyeliners of wenkbrauwen. Ook als u allergisch bent voor make-up is dit de ideale oplossing.

Door het plaatsen van een eyeliner zorg je ervoor dat je ogen mooier uitkomen. 

Met een flinterdunne naald wordt er pigment net onder het huidoppervlak aangebracht. Het verschil met een tatoeage is dat die voor altijd zichtbaar is en permanent make-up wordt langzaam lichter. Afhankelijk van uw huid blijft permanent make-up tussen de 2 en 5 jaar mooi. De behandeling is nagenoeg pijnloos.

De wenkbrauwen zijn de kapstok van je gezicht, deze zorgen voor je uitdrukking en laten je gezicht spreken. Heb je in het verleden veel geëpileerd en heb je daardoor weinig wenkbrauwen over of ben je niet tevreden over het model dan kan je dit met permanent make-up perfect oplossen.

Door het plaatsen van een eyeliner zorg je ervoor dat je ogen mooier uitkomen. Hoe de eyeliner bij u het beste geplaatst kan worden ligt aan het model van uw ogen en natuurlijk wat uw wensen zijn.

Voordelen permanent make-up:

  • U hoeft s’morgens geen tijd te reserveren om make-up op te doen.
  • Het loopt niet uit.
  • Je ziet er in iedere situatie verzorgd en opgemaakt uit.
  • Je kan het model van je wenkbrauwen aanpassen in ieder gewenst model.
  • Je kan je ogen laten stralen.
Prijzen permanent make-up
Bestaande permanent make-up bijwerken

Voor en na

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheids-behandelingen

Referenties