Een stralende gezonde huid

De Botanical peeling is een behandeling die gecombineerd wordt met elektroforese. Deze combinatie zorgt dat je vele verschillende problemen kan aanpakken. Met de elektroforese werken we met verschillende tips en 3 verschillende serums en een gel.

Het Elektroforese apparaat zorgt ervoor dat de serums worden ingesluisd. Dit doen we eerst over het gehele gezicht zodat overal de serums in de huid komen. vervolgens gaan we kijken wat nodig is. Door de stroom gaan ontstekingen bij acne vanzelf oplossen en met de kleine tips kunnen we rimpeltjes verminderen. We maken zigzag bewegingen waardoor je de rimpels zodanig stimuleert dat u direct na de behandeling al een fantastisch resultaat heeft.

Als afsluiter wordt de botanical peeling aangebracht. Deze peeling is o.a. actief op de stevigheid van de huid. Aan de oppervlakte verwijdert deze een dun laagje dode huidcellen, dit maakt de huid fijner van structuur en grove poriën worden minder zichtbaar. Omdat de Peeling diep doordringt in de poriën worden de fibroblasten gestimuleerd om nieuw weefsel te produceren.

Het resultaat is een strakkere, soepelere, egale, stralende en gezond uitziende huid die zijdezacht aanvoelt.

Kortom: U heeft verminderde rimpeltjes, een verhoogde huidweerstand, vermindering van pigmentvlekken, verbeterde huidstructuur. Bovendien is de celdeling gestimuleerd, de huid steviger en de hydratatie bevorderd.

Het resultaat is een strakkere, soepelere, egale, stralende en gezond uitziende huid die zijdezacht aanvoelt. Deze behandeling kan worden uitgevoerd op het gezicht en op de hals en decolleté. En is onderverdeeld in 2 zones.

Deze behandeling kan los gedaan worden of in kuurverband. Na een kuur van minimaal 4 behandelingen is de huid een maatje kleiner. Het aantal behandelingen ligt uiteraard geheel aan de huidconditie en is per persoon verschillend.

Deze behandeling is geschikt voor:

  • Verstevigen van de huid
  • Liften van de huid
  • Verminderen van pigmentvlekjes
  • Verfijnen van de poriën
  • huidproblemen zoals acne
Prijzen behandelingen gezicht of hals en decolleté
Prijzen behandelingen gezicht, hals en decolleté

Voor en na

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheids-behandelingen

Referenties