microneedeling

een stralende egale huid

Bij microneedeling word er gebruik gemaakt van een dermapen met ultrafijne tips die micro-openingen in de huid maken. Er worden op deze manier kleine kanaaltjes gecreëerd waardoor werkstoffen op de plek komen waar ze nodig zijn. Zo wordt de huid gestimuleerd collageen en elastine aan te maken voor een gladde, stevige en elastische huid.

Door het needelen stimuleer je de huid te vernieuwen

Doordat we de dermapen op diepte kunnen instellen kunnen we intensiever werken op bepaalde plekken waardoor je huidproblemen kan aanpakken. Denk daarbij aan littekens en grove poriën, rimpels en fijne lijntjes. Deze dienen intensiever aangepakt te worden.

Door het needelen stimuleer je de huid te vernieuwen waardoor de huid zichtbaar verstevigd, gladder, egaler en stralender word. Ook kunnen we huidproblemen als pigmentvlekken en roodheid aanpakken.

BBGlow

Miconeedling kan gecombineerd worden met BBGlow. Het BBGLow serum is er in 5 verschillende tinten. Het BBGlow serum bevorderd de tint van de huid en maakt je huid egaler. Het kan je huid een tintje lichter of donkerder maken en je kan vlekjes roodheid en kringen rondom de ogen bedekken.

Het BBGlow serum bevorderd de tint van de huid en maakt je huid egaler.

Het resultaat van 1 behandeling met de BBGlow is zichtbaar maar is vaak niet voldoende voor een gewenst resultaat. wanneer je een optimaal resultaat wil is het aan te raden om een BBGlow behandelpakket te doen en dit zal een resultaat hebben van ongeveer 4 tot 6 maanden. Het pakket bestaat uit 3 behandelingen en gaat als volgt: behandeling 1 microneedeling gecombineerd met BBGlow, na 2 weken alleen BBGlow en tot slot 2 weken later microneedeling gecombineerd met BBGlow. Het resultaat is een egale stralende huid.

 

microneedeling en bbglow

Oogbehandeling

Er is een speciale behandelingen om donkere kringen rondom de ogen te verbeteren. De donkere kringen geven je een moe uiterlijk terwijl dit vaak niet het geval is. Er word bij deze behandeling gebruik gemaakt van zowel microneedeling als BBGlow.

Je krijgt hierdoor een stralende en fitte, frisse uitstraling.

Lippenbehandeling

Met de microneedeling lippenbehandeling zorg je ervoor dat de lippen gehydrateerd worden. Door de needling techniek worden de lippen mooi doorbloed waardoor ze een mooie rood roze kleur krijgen en velletjes verdwijnen.

microneedeling lippen
Prijzen

Voor en na

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheids-behandelingen